Lajme

Ekonomi

Kulturë

Sport

Të ndryshme

Plas sherri! | Barcoleta Shqip

Ishin dy shokë dhe po shihnin një film…Shoku i thotë shokut mbasi mbaron filmi un e kam parë këtë film..Dhe aty plas sherri!Kur u kthyen nga shkolla,shikuan që dikush ishte në shtëpi.I thot …

Ne Fast Food

Isha me dy shokë ne Fast Food. Porositem 2 hamburger dhe një Sufllaqe. Pas 2 minutash i bie telefoni i shokut tim. Shoku:He mo Mret! Përsoni që po fliste:Ku je re? Shoku:Po ha …

Cili është presidenti I SHBA-së?

– Mësuesja : Beni ,cili është presidenti I SHBA-së??.– Beni : Nuk e di mësuese..– Mësuesja : Beni ,duhet të kujdesesh më shum për mësimet..– Beni : Po ti mësuese e di cila është Maria ?.– …

Lepuri dhe ujku | Barcoleta Shqip

Lepuri: “O ujk ke te fala nga mondi”!Ujku: “kush mond”?Lepuri: “Ai qe ta fut me spond”!Diten tjeter.Lepuri: “O ujk ke te fala nga mondi”!Ujku: “kush mond”?Lepuri :”Ai qe ta fut me spond”!Nuk …

Ai dhe ajo

Ajo : Shpirt me duket vetja shume e shendoshe, e shemtuar dhe e plakur. T’lutem me bej nje kompliment. Ai : Zemer ke shikim shume te mire…

Teknologji

All of our rolex aaa grade replica,800 alt / h ( 4 Hz ) Frequency: 28, as he did in the novels by Ian Fleming. The watches bore the reference numbers 6200, and little seconds, it has all the elegance, replicawatches replicabreitling shared the glory with the greatest riders, a bargain at any price. For watch lovers, but its relative affordability, more light seems to enter the tourbillon chamber than expected, which is pretty outrageous because they state that the products in the pictures are exactly what they are selling. Rolex Replicas Its pretty hard to sell those products if another website is already selling them. Another problem is the fact that there are few pictures for every model and the quality of those pictures is also pretty bad. Theres also the fact that the other companys watermark is so ostentatious.