12-vjeçarja që nuk i ka prerë kurrë flokët

12-vjeçarja që nuk i ka prerë kurrë flokët

12-vjeçarja Natasha Moraes de Andrede nuk i ka prerë kurrë flokët në jetën e saj.

Ajo jeton në një lagje të varfër në Rio de Zhaneiro, është e gjatë 1.52 centimetra dhe flokët e saj arrijnë deri një pëllëmbë larg tokës.