575 gjoba të shqiptuara për mosrespektim masash anti-COVID

575 gjoba të shqiptuara për mosrespektim masash anti-COVID – Lajmet e fundit575 gjoba ka shqiptuar policia e Kosovës të enjten për qytetarët që nuk kanë respektuar masat anti-COVID.

1067 gjoba janë shqiptuar për shkelësit e rregullave të trafikut, ndërsa gjatë 24 orëve kanë ndodhur 62 aksidente trafiku.

Dje po ashtu u arrestuan 12 persona për vepra të ndryshme penale, ku tetë janë dërguar në mbajtje dhe tre në vuajtje të dënimit. /Zëri