A ekziston me të vërtetë pika G?

A ekziston me të vërtetë pika G?

A ekziston me të vërtetë pika G?Të gjithë flasin për pikën G por disa studiues kanë ngritur hipotezën se ajo mund të mos ekzistojë.Studiues nga Universitetet italiane të Tor Vergatas dhe L’Aquila ngrejnë këtë hipotezë.

Megjithatë, ata kanë zbuluar ekzistencën e një sipërfaqeje më të gjerë dhe më komplekse që lejon arritjen e orgazmës tek femrat.

Ata kanë krijuar një “hartë” që përfshin indet, muskujt dhe mitrën, duke treguar që zonat intime të femrës nuk janë thjesht struktura indesh pasive, por dinamike dhe të ndjeshme. Ata kanë kritikuar gjinekologët për mënyrën e sesi i trajtonë pjesët intime të femrave gjatë një vizite apo pas lindjes.

“Vagina është një ind aktiv dhe seksualisht e rëndësishme që duhet të respektohet”, shprehet Emmanuele Jannini, profesor i Seksologjisë.