A po rrezikon të shuhet okarina, instrumenti më i hershëm i zbuluar në Kosovë

A po rrezikon të shuhet okarina, instrumenti më i hershëm i zbuluar në Kosovë


Okarina njihet si instrumenti më i hershëm i zbuluar në Kosovë. Por, a po rrezikon të shuhet ky instrument?

Për këtë temë është diskutuar sot në studion e emisionit Express në KTV, me mysafirët e ftuar: Shaqir Hoti – instrumentist, Ilir Bajri – instrumentist/kompozitor dhe Brikenë Hoxha nga OJQ “IKS”.