Argëtim

Plas sherri! | Barcoleta Shqip

Ishin dy shokë dhe po shihnin një film…Shoku i thotë shokut mbasi mbaron filmi un e kam parë këtë film..Dhe aty plas sherri!Kur u kthyen nga shkolla,shikuan që dikush ishte në shtëpi.I thot …

Ne Fast Food

Isha me dy shokë ne Fast Food. Porositem 2 hamburger dhe një Sufllaqe. Pas 2 minutash i bie telefoni i shokut tim. Shoku:He mo Mret! Përsoni që po fliste:Ku je re? Shoku:Po ha …

Lepuri dhe ujku | Barcoleta Shqip

Lepuri: “O ujk ke te fala nga mondi”!Ujku: “kush mond”?Lepuri: “Ai qe ta fut me spond”!Diten tjeter.Lepuri: “O ujk ke te fala nga mondi”!Ujku: “kush mond”?Lepuri :”Ai qe ta fut me spond”!Nuk …

Ai dhe ajo

Ajo : Shpirt me duket vetja shume e shendoshe, e shemtuar dhe e plakur. T’lutem me bej nje kompliment. Ai : Zemer ke shikim shume te mire…

Loading...