Asnjë rast i ri me koronavirus në Mal të Zi

Asnjë rast i ri me koronavirus në Mal të Zi – Lajmet e funditAsnjë rast i ri me koronavirus nuk është raportuar në Mal të Zi këtë mëngjes.

Numri i personave të infektuar që nga fillimi i përhapjes së pandemisë mbetet 322 dhe numri i përgjithshëm i të shëruarve është 219.

Atje deri më tani janë regjistruar shtatë vdekje, raporton RTCG-ja.