Featured Image

Baleti Kombëtar i Kosovës dhe Universiteti i Arteve në Zurich lidhin marrëveshje bashkëpunimi

Baleti Kombëtar i Kosovës dhe Universiteti i Arteve të Zurich, lidhin marrëveshje bashkëpunimi!

Baleti Kombëtar i Kosovës ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Arteve të Zurich, duke vënë bazën për krijimin e një hapësire bashkëpunuese për të ardhmen me këtë institucion të respektuar.

Faza e parë e këtij bashkëpunimi do të realizohet në gjashtë muajt e ardhshëm, ku përmes vizitës së gjashtë artistëve-studentë të Departamentit të Koreografisë dhe Kërcimit të ZHdK, do të vihen themelet e një bashkëpunimi që do të shërbejë si një urë lidhëse në mes të dy institucioneve. / KultPlus.com