Bau i dashtun këtë Shën Valentin!

Bau i dashtun këtë Shën Valentin!

Përveç llojllojshmërisë së artikujve që janë në dispozicion ,për këtë festë do të ketë edhe një ofertë speciale.

Ne kemi menduar edhe për ju, Bau i dashtun këtë shën valentin dhe dhuroji të dashurve tuaj lule me vazo me super çmim për vetëm 3.50 Euro.
Oferta vlenë vetëm për datën 14 shkurt 2019!
Sasia është e limituar.
Ju mirëpresim!