Beqja: Testimi i mjekëve është i domosdoshëm

Beqja: Testimi i mjekëve është i domosdoshëm

Beqja: Testimi i mjekëve është i domosdoshëmMinistri i Shëndetësisë Ilir Beqaj këmbëngul: Testimi i bluzave të bardha është i domosdoshëm.

Në foltoren e kuvendit, paraditen e sotme, ministri tha se “ky testim nuk prek marrëdhëniet e punës përfshi dhe pagën”.
Në replikë deputetja demokrate Albana Vokshi u shpreh: “Për testimin foli drejtësia. Ti je i pezulluar, hesht e mos fol më’.