Biseduam për Prishtinën tonë të bukur dhe mënyrën se si të ndërtojmë ura të bukura bashkë

Biseduam për Prishtinën tonë të bukur dhe mënyrën se si të ndërtojmë ura të bukura bashkë

Gëzim Gashi, sipërmarrësi dhe autorti ‘bestselling’ i librit ”Unlocked: the power of you”, është takuar me Kryetarin e Komunës së Prishtinës, Pëparim Rama, shkruan KultPlus.

Përmes një postimit në ”Instagram”, Gashi njoftoi edhe për çka biseduan.

“Dje pata kënaqësinë të takohem me Kryetarin e Prishtinës, Përparim Rama. Biseduam për Prishtinën tonë të bukur dhe mënyrën se si të ndërtojmë ura të bukura bashkë. Rama ka një energji të jashtëzakonshme dhe ide shumë të mira. Jam i ngazëllyer për kapitullin e ri të Prishtinës. Faleminderit kryetar, po pres me padurim që të takohem me juve edhe herave të tjera”, thuhet në postimin e tij. /KultPlus.com