Burim Pirraj:”Vetëm hiqeni taksën 100% dhe reciprocitetin se Amerika ka me sjellë pare si zalli n’ Kosovë”

Burim Pirraj:”Vetëm hiqeni taksën 100% dhe reciprocitetin se Amerika ka me sjellë pare si zalli n’ Kosovë”

Burim Pirraj, pronar i industrisë së mishit “Meka”,  ka thënë se Kosova është duke përjetuar krizën më të madhe ekonomike që nga çlirimi

Ai apeloi te insitucionet e vendit ta heqin taksën 100% dhe reciprocitetin se Amerika ka për të sjellur para ne Kosovë.

Njoftimi i plotë:

“Vetëm hiqeni taksën 100% dhe reciprocitetin se Amerika ka me sjellë pare si zalli n’ Kosovë!”
*Kosova është duke përjetuar krizën më të madhe ekonomike që nga çlirimi!
Importet pa kriter nga Serbia e kanë vështirësuar shumë gjendjen!
Kosovarët duhet me doemos të konsumojmë prodhime vendore sa më shumë, perndryshe shkuam dëm!
Zot Ruaje Kosovën e na jep mend neve Kosovarëve!