“Burri shqiptar është i frustrum deri maje koke, ky vend ka nevoje për "liberalizim" seksual”

“Burri shqiptar është i frustrum deri maje koke, ky vend ka nevoje për “liberalizim” seksual”

Shkruan Zana Avdiu

Definitivisht, burri shqiptar është i frustrum deri maje koke, ( përjashtim i një numri të vogël).

Kudo që lexon ose komente nga ata ( në portale, në profile të çikave e grave, në faqe sporti, lajmeve, kulturë, shëndetësie etj etj), apo te bjen edhe me diskutu me ta nga afër, sheh frustrim të madh, te secili.

Burri shqiptar s’mundet me marrë me mend qe jo çdo njeri të pëlqen dhe don me pasë diçka me të. Ai s’mundet me frenu veten as kur është ne detyre zyrtare: si mjek, si profesor, si mësues, si polic, si zjarrfikës, si pastrues, si futbollist, si gazetar, si avokat, gjyqtar a prokuror, etj etj.. secilën grua e sheh si cope mishi, për shfrytëzim seksual. E tu kane kështu, mendon që edhe secila grua çdo burrë e sheh ashtu.

Tash së fundi, çikat edhe gratë janë tu anku nga policia, se vend e pa vend po i ndalin ato, arsye pa arsye, vetëm e vetëm te ua mësojnë emrin, edhe ta shfrytëzojnë pozitën e tyne për përfitime personale seksuale.

Për mjekë, profesorë universitar, gjyqtare e avokat, kjo punë u kane e dijshme moti. Kush ma shumë se ata nuk e keqpërdorë pozitën, për përfitime seksuale, me ata që janë në nevoje për ta. Dhe jo vetëm këta, por edhe secili burrë që ka pak pozitë, mundësi e hapësirë me keqpërdore, e bënë.

Ama, çudia është, qysh ka mundësi bash secila grua a çikë që kalon para syve te tyne, me iu pelqy? A është e mundun, që këta njerëz (burrat shqiptarë) janë kaq me fat, sa secili njeri me kane në formatin e shijeve dhe preferencave të tyne?!

Unë mendoj që është e pamundun. Madje, ndodh që takon me qindra e mijëra njerëz ndoshta, dhe asnjani apo asnjana nuk është në preferencat e tua. Nuk të pëlqen. Edhe nuk mundet me të pëlqy secili njeri… po kjo tregon që ata janë qaq të frustrum, saqë fytyrat e mendjet, as që ua dallojnë.

Masi jeni kaq të dhanun mas seksit, kaq të frustrum, pse e keni ba tabu këtë punë? Pse e keni vendos “moralin” aty, dhe e keni ba te ndalum?

Ky vend ka nevojë për liberalizim seksual, që njëherë e përgjithmonë me heq frustrimin, që po ju shtyn me ba edhe krim: si kushtëzim seksual, detyrim e përdhunim. Kthjelluni!/ KultPlus.com