Dashnorja dhe mami

Cili është presidenti I SHBA-së?

– Mësuesja : Beni ,cili është presidenti I SHBA-së??
.
– Beni : Nuk e di mësuese.
.
– Mësuesja : Beni ,duhet të kujdesesh më shum për mësimet.
.
– Beni : Po ti mësuese e di cila është Maria ?
.
– Mësuesja : Jo.
.
– Beni : Duhet të kujdesesh më Shum për burrin tend.