Costner mban romantizmin gjallë

Costner mban romantizmin gjallë

Costner mban romantizmin gjallëKevin Costner në të vërtetë është një romantik i përhershëm. Aktori e ka trajtuar në mënyrë shumë të veçantë gjashtëshorten e tij Christine Baumgartner me të cilën ka dalë për një darkë romantike pa fëmijët.

58 vjeçari Kevin i veshur me stil dhe bashkëshortja 38 vjeçare ishin në restorantin Madeo Italian në Los Anxhelos të mërkurën mbrëma.