Dafina dhe maska e keqe e flokëve

Dafina dhe maska e keqe e flokëve

Ka qenë duke kënduar në Gjilan këngëtarja më e lakuar e momentit Dafina Zeqiri, por si duket i ka zhgënjyer pak fansat për arsye të dukjes së saj.

Flokët false nuk i kishte vendosur aq mirë dhe siç e shihni duket katastrofë.

Por në bazë të dëshmitarëve okularë ne siguruam edhe këtë foto ku këngëtarja e hitit “Tonight” është me menaxherin e saj Çekiç, nuk janë ndarë, madje ai është edhe krahu i djathtë i saj kur meshkujt duan të dalin në foto.