Deklarata e Trump: Nëse rizgjidhem unë, i rikthehemi jetës normale

Deklarata e Trump: Nëse rizgjidhem unë, i rikthehemi jetës normale

Nëse rizgjidhem, do i rikthehemi jetës normale”. Ka qenë kjo deklarata e presidentit amerikan Donald Trump në fjalimin e mbajtur në Michigan në kuadër të fushatës elektorale. Sipas Trump, rivali i tij Joe Biden do të mbyllë vendin e të zgjasë pandeminë.

Më të, do të shkohej drejt depresionit më të madh ekonomik në histori” ka vijuar më tej Trump.

Këto fjalë, presidenti Trump i thotë në një kohë kur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës numri i personave të infektuar ka shkuar në nivelet e mesit të muajit korrik.

SCAN

 

*Material i përgatitur nga portali SCAN. Ripublikimi mund të bëhet vetëm kundrejt citimit të autorësisë dhe burimit origjinal.