Disa këshilla si të djegim dhjamin e barkut

Disa këshilla si të djegim dhjamin e barkut

Disa këshilla si të djegim dhjamin e barkutPër këtë lloj operacioni parashikohet të qëndroni një natë në klinikë. Këshillohet që, kur qëndroni në krevat, të lëvizni shpesh kaviljet duke sforcuar muskujt e pulpave si dhe të ngriheni e të lëvizni që nga dita e parë pas operacionit.

Dhimbjet, të përqendruara kryesisht natën e parë pas operacionit, janë në përgjithësi të vogla dhe mund të mbahen nën kontroll lehtësisht duke përdorur barna analgjezike routinë. Në disa raste, nevojiten dhe drenazhe, të cilat zakonisht hiqen brenda 24 orësh.

Sipas protokolleve të KEIT®, mjekimi i plagëve kirurgjikale kryhet fillimisht 2 – 4 ditë pas operacionit dhe më pas çdo 3 – 5 ditë, pas 7 – 14 ditësh hiqen penjtë. Sugjerohet pushim për 24 – 48 orë, ku mund të ngriheni në këmbë dhe të kryeni ecje të shkurtra. Në varësi të teknikës së aplikuar, mund të vazhdojnë enjtje të vogla dhe shenja të nxira në lëkurë për 1 – 2 javë, me dhimbje të lehta apo ndjesi sikleti dhe tensioni në zonën e operuar, gjatë lëvizjes.

Është mirë, që pas ndërhyrjes të rrini të qeta, pa sforcime për një periudhë prej 7 – 10 ditësh për të parandaluar tërheqjet e padëshiruara të plagëve kirurgjikale.
Aktivitetin normal fizik mund ta rifilloni pas rreth tre javësh, ndërsa për aktivitetetet sportive intensive do të jetë më mirë të prisni 6 – 8 javë. Mjekimet dhe vizitat e kontrollit me kirurgun estetik KEIT® do të jenë GJITHMONЁ FALAS.

Planifikimi i duhur i një zgjedhje kaq të rëndësishme siç është kirurgjia juaj estetike, konsiston në minimizimin e rreziqeve për komplikime, të cilat janë shumë të rralla (më pak se 1%) dhe zgjidhen me kompetencë të plotë nga kirurgët dhe anestezistët e stafit tonë.

Kirurgu estetik i KEIT® tregon një kujdes më të madh ndaj formës së kofshëve dhe harmonisë estetike të proporcioneve të të gjithë trupit. Për këtë arsye nuk rekomandon tërheqje të egzagjeruara të cilat bien ndesh me konceptet anatomike – estetike të femrës.

Stafi ynë vë në dispozicion një eksperiencë dhjetëra vjeçare dhe garanci të veçantë për arritjen e standarteve më të larta europiane. Prioriteti i lifting të kofshëve tani është realizimi sa më ”natyral” i tij dhe që ti rezistojë kohës. Çdo individ ka karakteristika të ndryshme fizike dhe indore, sikurse janë të ndryshme dhe rezultatet e secilit operacion.