Disa trende pranverore

Disa trende pranverore

Disa trende pranveroreJava  e modës në New York shfaqi shumë kreacione të kreatorëve më me emër në botë, si dhe na inspiroi sa do pak për stilin tonë personal.

Sigurisht dhe ku flasim për  sezonin e pranverës, nuk mund të lëmë anash dhe kreacionet e Ralph Lauren, J. Mendel, Jason Wu dhe Celvin Klein.Më poshtë  ju sjell disa kreacione të trendëve pranverore.

Disa trende pranverore