Divorcohen pas 27 vitesh Bill dhe Melinda Gates

Divorcohen pas 27 vitesh Bill dhe Melinda Gates

Bill dhe Melinda Gates lajmëruan se do të divorcohen pas 27 vitesh martesë duke thënë se jeta e tyre në çift tashmë nuk mund të vijojë më tutje.

Bashkëthemeluesi i Microsoft dhe bashkëshortja e tij kanë ndërtuar një pasuri prej 124 miliardë dollarësh së bashku dhe janë në mesin e 5 çifteve më të pasura në botë.

Së bashku ato kishin themeluar Fondacionin Bill dhe Melinda Gates. Çifti ka tre fëmijë: Jennifer 25 vjeç, Rory 21 vjeç dhe Phoebe 18 vjeç.

Melinda e përshkruante martesën e saj si shumë të vështirë me Bill që punonte çdo ditë 16 orë duke mos gjetur kohë për familjen e tij.

Bill ishte miliarder në momentin kur çifti u martua në 1994. Që prej atij viti çifti ka dhuruar mëse 40 miliardë dollarë përmes fondacionit të tyre. /PCWorld Albanian