auto_19206168_10209321105774068_1808228700_n1497624184

Edhe Majku në ‘sfidë’ me Balena Blu

Këto ditë jemi dëshmitarë të ‘terrorit’ që po shkakton një lojë virale me emrin ‘Balena Blu’.

Në çdo medium dhe në çdo vend është temë diskutimi çështja e kësaj loje e cila po merrë jetë njerëzish.

Edhe Majk, është duke u ‘përballur’ me këtë sfidë, por jo sikur rastet e tjera të cilat janë bërë alarmante për të gjithë.

Ai në rrjete sociale publikoi një foto të mikut të tij të cilin në mënyrë komike e quajti “Balena Blu”.