Edona Llalloshi thotë "Shkurt e shqip"

Edona Llalloshi thotë “Shkurt e shqip”

Këngëtarja nga Kosova Edona Llalloshi vazhdon të sjellë këngë dhe videoklipe të reja për adhuruesit e saj, edhe pse është shumë e angazhuar në koncerte dhe në jetën private, ku i duhet të kujdeset për vajzën e saj një vjeçare.

Këngëtarja Llaloshi së fundmi ka realizuar klipin e ri, të këngës “Shkurt e shqip”, e cila do të publikohet më së largu javën e ardhshme.

Ky klip është realizuar nga produksioni EMF Creative.