EULEX-i donacion kooperativës “Krusha”, në ceremoni e pranishme edhe Osmani

EULEX-i donacion kooperativës “Krusha”, në ceremoni e pranishme edhe Osmani – Lajmet e funditPresidentja e vendit, Vjosa Osmani gatë ditës se sotme do ta vizitojë Kooperativën Bujqësore “Krusha”.

Vizita e Osmanit do të mbahet në ora 10:50 minuta dhe ka një qëllim që EULEX-it ti dorëzojë donacion për këtë kooperativë.

Gratë nga Krusha pas luftës edhe përkundër paragjykimeve që kishin ato megjithatë morën iniciativën që të merren me ndërmarrësi.

Për vullnetin dhe sfidat e tyre, ka edhe film të realizuar që është i ndërkombëtarizuar. /Zëri