EULEX-i donacion për Kooperativën “Krusha”, prezente do të jetë edhe presidentja Osmani

EULEX-i donacion për Kooperativën “Krusha”, prezente do të jetë edhe presidentja Osmani

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani do ta vizitojë sot Kooperativën Bujqësore “Krusha”.

Vizita e saj do të jetë në ora 10:50.

Por prezenca e Osmanit aty ka një qëllim, pasi EULEX-I do të dorëzojë donacion për këtë kooperativë.

E gjatë këtij dorëzimi prezente do të jetë edhe e para e shtetit.

Gratë e Krushës pas lufte përkundër paragjykimeve morën iniciativën që të merren me ndërmarrësi.

Për vullnetin dhe sfidat e tyre është realizuar edhe filmi “Zgjoi” i cili ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm ndërkombëtar. / KultPlus.com