Eurokoha sërish mundëson riatdhesimin e 137 kosovarëve nga Londra

Eurokoha sërish mundëson riatdhesimin e 137 kosovarëve nga Londra – Lajmet e funditKompania “Eurokoha” dhe “Kosova Airlindes” edhe sot ka realizuar fluturimin nga Londra për në Kosovë, ku janë riatdhesuar gjithsej 137 persona.

Personat që tashmë janë duke u kthyer në Kosovë me këtë kompani arrijnë në vendin tonë rreth orës 16:00, raporton “Zeri.info”

Kompania “Eurokoha& Kosova Airlines”, në gjendjen në të cilën ndodhemi me përballjen me sëmundjen COVID-19, ofron komoditet dhe siguron klientët e saj për nivelin e lartë të sigurisë dhe pastërtisë./Zëri