Filmi “I Know What You Did Last Summer”

Filmi “I Know What You Did Last Summer”

Një serial televiziv i bazuar në filmin e vitit 1997 “I Know What You Did Last Summer” dhe romanin e Lois Duncan të vitit 1973 mbi të cilin u bazua vetë filmi, ka marrë me dritë të gjelbër nga Amazon .

Filmi flet për një grup adoleshentësh ndiqet nga një vrasës në vit nga një aksident i tmerrshëm natën e diplomimit – por siguron një ide më moderne.

Seriali i ri horror është shkruar nga Sara Goodman i Gossip Girl, dhe prodhuar nga James Wan (regjisori prapa Saw, si dhe The Conjuring and Insidious) dhe Neal H. Moritz, i cili gjithashtu prodhoi filmin origjinal.

Drejtuar nga Jim Gillespie, filmi klasik nga 1997 paraqiti një kast të ikonave që do të bëheshin shumë shpejt yje, duke përfshirë Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Freddie Prinze Jr dhe Sarah Michelle Gellar (i cili ishte gjithashtu në mes të episodeve të hershme Buffy) . /Insajderi.com

Burimi: Dazed