Filmi “Kulla e Sahatit” i Arzana Krajës tashmë online, luan edhe Leze Qena (VIDEO)

Filmi “Kulla e Sahatit” i Arzana Krajës tashmë online, luan edhe Leze Qena (VIDEO)

Njëri nga filmat e regjisores tashmë të ndjerë, Arzana Krajës, “Kulla e Sahatit”, tashmë është publikuar edhe online në VIMEO, shkruan KultPlus.com

Ky film është me skenar dhe regji të regjisores Arzana Kraja, e cila ka vdekur së fundmi si dhe njëkohësisht pjesë e aktorëve që luajnë në këtë film është edhe Leze Qena, e cila është ndarë nga jeta dje.

Lajmin për publikimin  e filmit edhe online është dhënë nga Gresa Kraja- familjare e Arzana Krajës përmes një statusi në Facebook.