Flamuri i LGBTI-së ndriqon ndërtesën e Qeverisë së Kosovës

Flamuri i LGBTI-së ndriqon ndërtesën e Qeverisë së Kosovës – Lajmet e fundit17 Maji shënon Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Bifobisë dhe Transfobisë.

Si çdo herë, edhe kësaj radhe kjo ditë nuk mbeti pa u shënuar me aktivitete.

Por, për shkak të situatës së krijuar nga Covid-19, këtë vit ka pasur më pak aktivitete në krahasim me herët e kaluara.

Qeveria e Kosovës ka shfaqur flamurin e LGBTI-së në objektin e saj për nderë të kësaj dite.