Fotografi Spahija po finalizon projektin në ditët e izolimit

Fotografi Spahija po finalizon projektin në ditët e izolimit

Projektin fotografik të cilin e kishte nisur para pandemisë, po bën përpjekje ta finalizojë në ditët e izolimit.

Fotografi Fahredin Spahija, është duke e plotësuar projektin “Përtej”, që e kishte prezantuar në një ekspozitë.

Fotografitë e realizuara në karantinë e ka në plan t’i prezantojë në ekspozitën e radhës.

Ditët e izolimit fotografi i njohur po i kalon duke u marrë me aktivitete të ndryshme.

Imazhet e shkrepura nga Spahija përfshijnë një gamë të gjerë, duke përfshirë portrete, peizazhe, përpunime digjitale dhe abstraksione.