Fshatari në disko

Fshatari në disko

Fshatari në diskoHyn brenda dhe ulet te pjesa e banakut. Në një moment i afrohet dikush, që i thotë:

“A ke pak bar…?”

Fshatari i përgjigjet: “Po, kam. Pse, edhe ti rrit lepuj e lopë?”