Google lançon një aplikacion për skanimin e dokumenteve

Google Search sjell “Dark Mode” në desktop

Google më në fund po lançon temën e errët të Google Search në desktop. Ndryshimi është testuar që prej Dhjetorit të vitit të kaluar por tashmë po bëhet zyrtare.

Gradualisht në ditët në vijim do të bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit. Nëse doni ta aktivizoni duhet të ndiqni këto hapa: Settings > Search Settings > Appearance dhe të zgjidhni opsionin “Dark.”

Ekzisotn një opsion “Device Default” që përzgjedhur automatikisht bazuar në konfigurimin e pajisjes.

Disa përdorues kanë vënë re një ikonë në formën e dielli që duke u klikuar aktivizon dhe çaktivizoni “Dark Mode.” /PCWorld Albanian