Hajduti që vjedh lopën me një Fiat Panda

Hajduti që vjedh lopën me një Fiat Panda

Hajduti që vjedh lopën me një Fiat PandaNjë ngjarje mjaft e çuditshme ka ndodhur në Rusi, ku një hajdut ka vjedhur një lopë. Kjo mund të mos duket shumë e çuditshme, derisa të mësoni mënyrën se si e ka vjedhur atë.

Për të kryer vjedhjen hajduti ka përdorur automjetin e tij, tip “Fiat Panda”, ku ka “akomoduar” lopën brenda pak sekondave.

Pamjet e mëposhtme tregojnë gjithë aksionin e burrit, dhe mundin e tij teksa përpiqet që të mbyllë derën e automjetit me shumë vështirësi.