'Hajredin Pasha' nga Albina Kelmendi (VIDEO)

‘Hajredin Pasha’ nga Albina Kelmendi (VIDEO)

Këngëtarja e re nga Kosova, Albina Kelmendi, së fundmi ka përpunuar këngën ‘Hajredin Pasha’, shkruan KultPlus

Kjo këngë është përpunuar disa herë nga artistë të ndryshëm por Albina Kelmendi e ka sjellur atë me një performancë shumë të veçantë.

KultPlus, ju sjell këtu tekstin dhe videon e kësaj kënge të kënduar nga artistja e re Albina Kelmendi.

Hajredin Pasha o po vjen o Radikes
Valle o ku jan o k’to malet e Dibres 2x

Valle ku jan o k’to male e Dibres
Bejn’ o kuvend o mo n’ ate fushe t’Gjorices 2x

Ne fushe t’ Gjorices o mor te kalaja
Hajredin Pashen e ka gjet belaja 2x

Se belaja pashen c’e ka gjete
Malet e Dibres more ka lidhe bese 2x

Kane lidhe bese o, kane lidhe o te tane
Turkut Dibren o mos me ja lane
2x

Hajredin Pasha o mor’ ky hutaq e
S`lidhet Dibra more me kerbaçe 2x

Hajredin Pasha ku e ke o ushtrine
Malete Dibres o mor’ mi kan’ gri 2x

N’Malet e Dibres o kane mbet te tane e
Nuk jane pak o mor po 12000 mije e 2x

Hic o ma pak o se 12000
kane mbet o ne llogore ne dhe pa i shti 2x

Hajredin pasha ku e ke lane atin,
ne Diber te Madhe e kam lane te ngratin2x