Hapet “DokuFesti”, do të shfaqen mbi 200 filma

Hapet “DokuFesti”, do të shfaqen mbi 200 filma


Të premten në Prizren është hapur festivali i 21-të ndërkombëtar i filmit dokumentar dhe të shkurtër, “DokuFest’.

Tema e edicionit të sivjetmë të “DokuFestit” është “Si të Mbijetojmë?”, ndërsa do të shpaloset nëpërmjet më shumë se 200 filmave, në garë dhe jashtë gare dhe me aktivitete tjera përcjellëse.