Hoti: Do të avancojmë transparencën e Prokurimit Publik të nisur nga qeveria Mustafa

Hoti: Do të avancojmë transparencën e Prokurimit Publik të nisur nga qeveria Mustafa – Lajmet e funditZëvendëskryeministri Hoti është takuar sot me Kryetarin e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik, Osman Vishaj.

Hoti ka thënë se do të rrisin transparencën e prokurorimit publik të nisur nga qeveria Mustafa.

“Do të rrisim transparencën përmes avancimit të prokurimit publik elektronik. Sot kam takuar Kryetarin e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik, z. Osman Vishaj dhe anëtarët e tjerë të bordit. Diskutuam për ecurinë dhe avancimin e procesit të transparencës të Prokurimit Publik i nisur në vitin 2015 nga Qeveria Mustafa. Do të angazhohemi të avancojmë më tutje sistemin e prokurimit publik, në veçanti prokurimin elektronik dhe efikasitetin e zbatimit të kontratave”, ka thënë Hoti.