Hoxhaj për Bajram Rexhepin thotë se ka lënë gjurmë të ndritshme në historinë e re të Kosovës

Hoxhaj për Bajram Rexhepin thotë se ka lënë gjurmë të ndritshme në historinë e re të Kosovës – Lajmet e funditIsh-ministri i Punëve të Jashtme Enver Hoxhaj ka kujtuar ish-kryeministrin e Kosovës, Bajram Rexhepin në tre vjetorin e vdekjes së tij.

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës tha se janë bërë tri vite që Kosovës i mungon figura unifikuese e Bajram Rexhepit, kryeministrit të parë të Kosovës se pasluftës.

“Ka tri vjet qeë Kosoveës i mungon figura unifikuese e Bajram Rexhepit, kryeministrit teë pareë teë Kosoveës seë pasluftes, i cili nuk kurseu veten peër ndeërtimin e shtetit. Edhe neë lufteë, ai ishte njeë ushtar i devotsheëm i atdheut, qeë shpëtoi shumeë jeteëra lufteëtareësh peër liri”, ka shkruar ai në një postim në “Facebook”.

Hoxhaj për Rexhepin tha se do të mbetët përherë në kujtimet tona si një ushtar i përhershëm i atdheut, teksa tha se ka lënë gjurmë të ndritshme në historinë e re të Kosovës.

“Neë kujtimet tona do teë mbetet peërhereë si njeë ushtar i peërhersheëm i atdheut, baba i peërkushtuar peër familjen dhe njëë kryeministeër i peërgjegjsheëm e i respektuar. Bajram Rexhepi ka leëneë gjurmeë teë ndritshme neë historinëë e re teë Kosoveës! Peërhereë faleënderues peër puneën e tij”, tha ai./Zëri