I shëruari nga koronavirusi: E kalova lehtë, por bëni kujdes

I shëruari nga koronavirusi: E kalova lehtë, por bëni kujdes – Lajmet e fundit43 vjeçari nga Petrova e Shtimes kërkoi ndihmë një javë pas paraqitje së simptomave të para si temperaturë dhe ethe.

Ai tha se ishte çuditur në fillim pasi s’kishte pasur vështirësi të mëdha.

Ai madje nuk po e di se si arriti të infektohet. Pas 12 ditësh hospitalizomi , arriti të lirohet të enjten nga klinika pasi us hërua me COVID-19.

“Jam me një shtëpi tjetër në Shtime, familjen i kam tjetër ku kështu që ata kanë rezultuan negativ”, tha ai.

Ai apeloj tek qytetaret par kujdes dhe që të mos dilet pa pasur shumë nevojë.