Influencerët janë duke pozuar në aeroplanë privat duke i bërë  të tjerët të vënë në pyetje realitetin

Influencerët janë duke pozuar në aeroplanë privat duke i bërë  të tjerët të vënë në pyetje realitetin

Nuk është fshehtësi që influencerët janë gjithmonë në kërkim të një prapavije që do të rrisë numrin e pëlqimeve.

Këto prapavija mund të përfshijnë Chernobyl, zjarret e California deri te demonstratat e Black Lives Matter.

Tani një prej trendeve të fundit ka të bëj me aviona privat, mirëpo kjo gjë është duke i bërë të tjerët të vëjnë në pyetje realitetin.

Në shumicën e postimeve në Instagram dhe videot e TikTok janë me prapavija te avionëve privat, të cilët influencerët i kanë marrë me qera për të bërë fotografi.

Fotografitë e postuara në Twitter ditën e djeshme nënvizojnë faktin që avionët privat që shihen në këto postime, janë në fakt pjesë e një studio në California me një interior që i përngjan atij të një avioni.

Ende nuk dihet nëse influencerët ishin duke tentuar të bëjnë të duket si një gjë reale, apo vetëm luanin me fantazinë e të pasurit një avion privat. Këtë mund ta përdorni si rikujtues për veten që jo të gjitha gjërat që shihni në media sociale janë të vërteta./Insajderi.com