Featured Image

Inxhinieri francez dhe i biri, me kostumin e Shkodrës (FOTO)

Inxhinieri francez Agostin Briott, së bashku me të birin shihen të veshur me veshje shkodrane në një foto të realizuar nga Pjeter Marubi.

Agostin Briott është arkitekti i Urës Bunës dhe ndërtesës se Prefekturës në Shkodër. / KultPlus.com