iPhone i ardhshëm që do blini me shumë gjasa është prodhuar në Indi

iPhone 12 do të kushtojë më tepër sesa kemi menduar

iPhone 12 është e garantuar se do të jetë e shtrenjtë por ishte raportuar se çmimi fillestar i modelit më bazik 5G do të jetë 649 dollarë. Tashmë një informacion i ri nga MacRumors thotë se modelin 5.4-inç iPhone 12 do të fillojë nga 749 dollarë, ose 50 dollarë më tepër sesa iPhone 11.

Por cila është arsyeja pas këtij çmimi? Ekrani OLED dhe teknologjia 5G ndërsa iPhone 11 është 4G dhe ka ekran LCD. Në muajt e fundit me integrimin e teknologjisë 5G kemi vënë re rritje edhe çmimeve të telefonëve të tjerë.

iPhone 12 Max 6.1-inç do të kushtojë 100 dollarë më parë. Së fundi modelet iPhone 12 Pro dhe Pro Max do të jenë gjithashtu më të shtrenjtë sesa modelet e kaluara.

Çmimet e lartpërmendura vlejnë për modelet 5G ndërsa modelet 4G raportohet se kanë për të kushtuar rreth 100 dollarë më pak. /PCWorld Albanian