Image

IPKO sjell ofertën më të mirë promocionale për Bajram për TV dhe internet! – Lajmet e funditPër 5 ditët e ardhshme, IPKO dhe DigitAlb po sjellin ofertën më të mirë promocionale për klientët e rinj të cilët nuk kanë përjetuar ende përmbajtjen më të mirë dhe cilësinë superiore të shërbimeve të kombinuara (TV + internet). Klientët e rinj tani mund të marrin pakon LIGHT për vetëm 15 euro në muaj dhe ULTRA për vetëm 18 euro në muaj.

Përveç filmave, dokumentarëve dhe emisioneve më të mira dhe aktuale, ajo që e dallon pakon ULTRA është përmbajtja më e pasur sportive, duke përfshirë ligat më të shikuara të futbollit që transmetohen me të drejta ekskluzive në vend.

Qoftë për argëtim, sport, lajme, muzikë, filma apo dokumentarë, klientët e pakove LIGHT dhe ULTRA mund të shijojnë përmbajtjen më të mirë televizive, gjithashtu përmes TViM, VOD dhe Catch-up TV.

IPKO është plotësisht e dedikuar për t’u ofruar klientëve të saj shërbimin më të mirë në fushën e komunikimit, rrjet të qëndrueshëm, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe oferta fantastike, gjithmonë për të thjeshtuar dhe përmirësuar cilësinë e jetës. Si operatori më modern dhe më i avancuar i telefonisë mobile dhe shërbimeve fikse në vend, me një fokus të veçantë te klienti, IPKO është gjithmonë në vënie të trendëve për të tejkaluar pritjet e klientit, duke ofruar produkte dhe shërbime premium.

Image

Ky është artikull i sponzorizuar.