Isa Mustafa: Takimi i radhës më Albin Kurtin, është takimi i fundit

Isa Mustafa: Takimi i radhës më Albin Kurtin, është takimi i fundit – Lajmet e funditLideri i Lidhjes demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka theksuar se ai dhe Albin Kurti duhet ta zhvillojnë edhe takimin e radhës mes tyre.

Sipas tij, takimi i radhës duhet të jetë i fundit, ku duhet që ose të merren vesh, ose të thonë se nuk po merren vesh.

“Takimi i radhës duhet të jetë takimi i fundit. Ai takim mund të zgjas 30 minuta dhe jo nga 3-4 orë”, tha ai.