Jaffa Champion, prodhuar me dashuri dhe kujdes!

Jaffa Champion, prodhuar me dashuri dhe kujdes!

Kujdesi dhe dashuria që i ofrojmë gjatë prodhimit të lëngjeve bio dhe freskuese të brendit Jaffa Champion, është e pakontestueshme.

Ky kujdes ka bërë që niveli i prodhimeve të i arrij standardet evropiane të një produkti cilësor.

Kjo është dëshmuar edhe me faktin që brendi Jaffa Champion tani është pjesë e shumë tregjeve ndërkombëtare si: Shqiperia, Macedonia, Mali i Zi, Zvicrra, Gjermania, Austria, Belgjika, Franca, Suedia, Mbreteria e Bashkuar, Bullgaria, Greqi, Spanja, Malta

Kina, Filipinet, Katari, Emiratet Arabe, Austria e deri në kontinentin e Amerikës.

Suksesi ndërkombëtar na mbështet edhe më shumë që të rritemi së bashku.

Konsumo brendin e prodhuar me shumë kujdes, me standarde europiane dhe dashuri.

Konsumo Jaffa Champion!