Jonida, Dj Blunt dhe Real 1, vijnë me “Sonte”

Jonida, Dj Blunt dhe Real 1, vijnë me “Sonte”

Jonida, Dj Blunt dhe Real 1, vijnë me “Sonte”Jonida Maliqi dhe dyshja Dj Blunt dhe Real 1, kanë publikuar videoklipin e këngës “Sonte”.

Kënga “Sonte”, është paraparë që të lansohej më herët, por thuhet se këngëtarja Jonida Maliqi, nuk ka qenë e kënaqur me punën e produksionit, andaj edhe ka kërkuar që të realizohet një rixhirim tjetër.

“Sonte” është një këngë verore, videoklipin e së cilës e ka realizuar produksioni nga Shqipëria “Max Producion”.