Jude, 11-vjeçari autik me talent të nivelit të Mozartit (VIDEO)

Jude, 11-vjeçari autik me talent të nivelit të Mozartit (VIDEO)

Jude është 11 vjeç dhe autik dhe mund të jetë thjesht Mozarti i ardhshëm.

Talenti i tij tërhoqi vëmendjen e një akorduesi piano, i cili e befasoi me një dhuratë të mrekullueshme – një piano të madhe.

Ai shihet duke ekzekutuar në pianon e tij të re, duke thënë se është ispirimi i tij vjen nga Zoti. / KultPlus.com