Kamera Samsung Galaxy, një frikë për konkurencën

Kamera Samsung Galaxy, një frikë për konkurencën

Kamera Samsung Galaxy është në fakt një kamer me të vërtetë mbreslënëse. Samsung mori një iniciativë për të kombinuar Android me një kamer dixhitale, dhe kjo pajisje mund të jetë pajisja e vitit.

Ishte Nikon kompania që nxorri për herë të parë në treg një kamer me Android, kamerën ‘CoolPix S800s’, por produkti i Nikon kishte shumë pengesa.

Edhe pse ideja e përdorimit të aplikacioneve të Android, si p.sh. Instagram, ishte e mirë, implimentimi i një verzioni të vjetër të Android(Android 2.3 ‘Gingerbread’) nga Nikon ishte një ide jo shumë e mirë. Por kufizonte shumë gjërat që mund të bëje me të.

Fuqizuar nga Android 4.1 ‘Jelly Bean’ dhe duke ofruar një opsion për paketa Interneti, Kamera Samsung Galaxy është ideja e një kamere të plotë Android. Kjo kamer gjithashtu i jep fund spekulimeve se Android në fakt mund të përdoret edhe në kamera, jo vetëm në celularë. /K.H. – Tech.Al/