Kanë mbetur edhe 10 ditë deri në përfundim të ofertës më të kërkuar pranverore në Artmotion

Kanë mbetur edhe 10 ditë deri në përfundim të ofertës më të kërkuar pranverore në Artmotion

Për të gjithë klientët të cilët duan të bëhen pjesë e Artmotion, oferta
më e volitshme e Pakove Family dhe Premium të cilat ofrojnë kanalet më të
shikuara në vend dhe rajon, e internetin më stabil, do të kenë rastin të
abonohen edhe për 10 ditët e mbetura deri në përfundim të ofertës duke filluar
nga sot, e duke përfituar kështu cmimet promocionale më të favorshme
ndonjëherë!

Pakot Family dhe Premium janë
pako të cilat plotësojnë nevojat e klientit duke u ofruar atyre kanalet
ekskluzive televizive më të dëshiruara, dhe shërbim të internetit për të
përmbushur nevojat e cdo familje Kosovare.

Duke filluar nga Pako Family e
cila përmban kanalet ekskluzive si Klan Kosova,Klan TV e Alsat M, deri në 200
kanale e internet deri në 50mbps Artmotion ofron zbritjen nga 19,99 në 13.99/
në muaj.  Ndërsa pakoja më e kompletuar
ajo Premium me transmetimin e ligave më të fuqishme sportive, vendore e
ndërkombëtare si Superliga e Futbollit Kosovar,Superliga e Basketbollit Kosovar
NBA, Bundesliga, Formula 1, Moto GP, Judo, e nga viti 2021-2024 ekskluziviteti
i tri ligave më të forta Europiane të UEFA-s, Champions League, Europa League
,Conference League, me kanalet turke e kanalet vetanake të prodhuara nga vetë
kompania, përplot 240 kanale e internet deri 100mbps,  ofrohet për klientë me cmim të zbritur nga
24.99 në 15.99/në muaj.

Me të gjitha këto benefite të
ofruara, alternativa më e mirë për cdo shtëpi mbetet Artmotion, ndërsa ju keni
kohë edhe 10 ditë të përfitoni ofertën më të volitshme Pranverore e me cmimet
më racionale për cdo familje Kosovare.

Telefononi në  numrin pa pagesë  0800 20 600, apo vizitoni
faqen zyrtare https://artmotion.net/kontakt/
,  për tu informuar rreth adresave të
pikave zyrtare të  shitjes së Artmotion
në Kosovë.