Kanye West “vdes” për Kim Kardashian

Kanye West “vdes” për Kim Kardashian

Kanye West është kryekëput i pushtuar nga Kim Kardashian dhe “vdes ta puthë atë”, bëjnë të ditur burime të afërta me reperin.

West dhe Kim ishin në një festë pas koncertit të tij me Jay-Z në Los Angeles, dhe këngëtari 34-vjeçar ka kaluar gjithë natën i ngjitur në Kim, e cila në tetor u nda nga burri i saj prej vetëm dymuajsh, Kris Humphries.

“Kanya ishte duke e hëngër Kim sikur ajo të ishte një copë tortë. Ai ishte i pushtuar pas saj, duke ledhatuar kokën e saj, duke prekur belin. Mendoj se ai vdiste ta puthë atë, por kishte shumë njerëz në dhomë”, ka thënë burimi për New York Daily News.