Kenneth Branagh me rol kryesor në serialin për Covid-19

Kenneth Branagh me rol kryesor në serialin për Covid-19

Dokumentimi i periudhave të ndryshme kohore nëpërmjet arteve pamore paraqet një pasqyrim të thellë të realitetit të jetuar, shkruan KultPlus.

Peripecitë e përballjes me Covid-19 do të shndërrohen në një serial, nën emërtimin “This sceptred isle”.

Në rolin kryesor të këtij seriali do të jetë aktori Kenneth Branagh në rolin e Boris Johnson, teksa transmetimi do të ndodh vitin e ardhshëm në Sky Atlantic.

“Pesë seritë, filmimi i të cilave është shumë pranë, do të tregojnë kryeministrin, qeverinë dhe vendin që përballen me valën e parë të pandemisë globale”, tha Sky.

Branagh, aktor i rafinuar shekspirian, yll i filmave të suksesshëm si “Vrasje në Orient-Express” i Agatha Christie dhe së fundmi personazhi negativ i “Parimit” të Christopher Nolan do të drejtohet nga Michael Winterbottom.

Ky i fundit tha se do të përqendrohet “në përpjekjet e shkencëtarëve, mjekëve dhe politikëbërësve për të na mbrojtur nga virusi”. / KultPlus.com